Folbollsspelare sökes!

19 August 2013  |  Fotboll

Höstsäsongen är här och Love and Peace United söker spelare. Den som är intresserad av att spela fotboll i Stockholm Freds och RFSU:s gemensamma korplag kan höra av sig till Kjell Vowles, som är lagledare för Love and Peace, på kjell_vowles@hotmail.com.

Serien är sjumanna mix och matcherna spelas på torsdagar på Kämpetorps Bollplan i Älvsjö. Första matchen för hösten är nu på torsdag, 22 augusti.

Laget har även en sida på facebook, Love and Peace United, och spelprogram och resultat finns på: http://www.cupassist.com/pa/serieoppsett.php?t=Korpen_SERIE_AVD2587&k=LS2587&p=1

Love and Peace United

Love and Peace United

Vill du spela fotboll i Stockholms Freds korpenlag?

4 March 2013  |  Fotboll
Vill du spela fotboll i Stockholms Freds korpenlag?

Stockholms Freds och RFSU Stockholm har ett gemensamt mixed Korpen-fotbollslag, och snart börjar säsongen 2013. Laget spelar på grusplaner i söderförort.

Villd du vara med och spela? Det enda som krävs för att vara med är att du är medlem i RFSU eller Svenska Freds (Du spelar fotboll och bidrar till en bättre värld, samtidigt!) Maila kjell_vowles@hotmail.com för att anmäla dig till laget!

Fotbollssäsongen med Love and Peace United är igång

18 May 2012  |  Fotboll
Fotbollssäsongen med Love and Peace United är igång

Love and Peace United

Stockholms Freds och RFSU Stockholm har ett korpenfotbollslag tillsammans. Säsongen är igång med en match vunnen, en lika, en förlorad.

Nya spelare välkomna>>

Fler fredsföreningar: