SÄKERT!

augusti 7, 2018  |  PåverkansarbeteUnder året har Svenska Freds drivit projektet Säkert. Anledningen är att säkerhetsbegreppet behöver breddas, för att inkludera mänsklig säkerhet som berör dig och mig. Satsningarna på militär upprustning tar inte bara pengar från andra viktiga samhällsområden – det bidrar också till en upprustningsspiral som skapar ett otryggare klimat för oss…

Läs mer

Manifestation för fred och nedrustning på Hiroshimadagen

augusti 5, 2018  |  Aktiviteter

Den 6:e augusti är det 73 år sedan USA släppte den första atombomben över den japanska staden Hiroshima och 90 000 civila dog. Svenska Läkare mot Kärnvapen bjuder in till en manifestationen för fred och nedrustning för att uppmärksamma Hiroshimadagen den 6:e augusti.

Manifestationen hålls kl 17:00–18:00 i Storkyrkan, Stockholms domkyrkoförsamling.

Kom…

Läs mer

Järvaveckan 2018

juni 10, 2018  |  Aktiviteter

Hej fredsvänner!

Kom och träffa oss tillsammans med Svenska Freds under Järvaveckan. Svenska Freds kommer att finnas där 9-13 juni. Ni hittar oss i tält B03!

 

Hoppas vi ses!

Stockholms Freds

 

Kärnvapenförbudet – en valfråga?

maj 18, 2018  |  Seminarier

Stockholms fredsförening är med och arrangerar ett seminarium om FN konventionen om ett kärnvapenförbud på ABF Stockholm nästa onsdag. Hör politiker, forskare och civilsamhället diskutera förbudet. Klicka här för mer info.

Fler fredsföreningar