Internationell fredskonferens

september 4, 2013  |  Möten

New-IPB-LOGOVart tredje år har International Peace Bureau (IPB) konferens för att sammanföra medlemmar och sympatisörer och diskutera gemensamma utmaningar. Den 13-15 september hålls stormötet i Stockholm på temat ”The world is over-armed and peace is under-funded”. Programmet ser spännande ut och det blir ett utmärkt tillfälle att träffa många fredskämpar från olika delar av världen. På IPB:s hemsida finner ni hemsidan med all information om konferensen, broschyr och anmälningsblankett.

På fredagskvällen den 13 september är Svenska Freds medarrangör för ett event på Nobelmuseet i Stockholm med både Nobels fredspristagare och överlevare från Hiroshima på besök. Samtidigt passar Svenska Freds på att uppmärksamma och fira att organisationen fyller 130 i år som världens äldsta fredsförening. På lördagskvällen delar IPB ut sitt fredspris, som i år går till Manning. Prisutdelning med tal och konsert sker i Immanuelskyrken.

Vill du vara med och hjälpa till med praktiska saker under konferensen tillsammans med Stockholms freds? Hör av dig till stockholm@svenskafreds.se så berättar vi mer!

Vi som kommer att hjälpa till vid konferensen ses den 10 september i Demokratipiloternas lokaler på Södermannagatan 38 för att planera.

Fler fredsföreningar