Imagine Peace – En sommarkurs om fred

april 26, 2016  |  Aktiviteter, Sommarläger

Sista veckan i juni bjuder Stockholms Fredsförening in till en inspirerande, engagerande och ack så nödvändig kurs om fred. Under sju dagar kommer vi att vrida och vända på fredsbegreppet, djupdyka i orsakerna till dagens krig och utforska alla möjligheter till en fredligare framtid. Till vår hjälp kommer vi att ha hjälp av svenska och internationella fredskämpar – Andrew Feinstein, Maj-Britt Theorin och Stina Oscarson för att bara nämna några.

Kursen hålls på vackra Tollare folkhögskola på Värmdö med början måndag 27/6 och avslutning söndag 3/7. Kursavgiften är mycket förmånliga 400 kronor och då ingår dessutom lunch. Utöver det kan i erbjuda boende med helpension på skolan för 1500 kronor. Platserna är som ni förstår begränsade och först till kvarn gäller. Anmälan görs till stockholm@svenskafreds.se eller på 070-1112977.

Eftersom frågan alltid brukar dyka upp avslutar vi med att understryka att kursen är utformad så att den både ska utgöra en ordentlig introduktion för nybörjare och vara utmanande för erfarna fredsaktivister.

Fred!

Fler fredsföreningar