Helgkurs

november 7, 2016  |  Aktiviteter, Seminarier

Varmt välkomna till en helg i fredens tecken!

Tror du att det finns andra lösningar på dagens konflikter än militarisering och upprustning? Då har vi något för dig!
Fredagen den 25 november ses vi på vackra Tollare folkhögskola för en helg då vi kommer att vrida och vända på fredsbegreppet, djupdyka i orsakerna till dagens krig och utforska alla möjligheter till en fredligare framtid. Till vår hjälp kommer vi att ha en rad olika föreläsare som hjälper oss att bättre förstå vår omvärld och låta oss ifrågasätta dagens strukturer och påstådda sanningar. Ni kan se fram emot föreläsningar, diskussioner och övningar som ger ökad förståelse för de utmaningar som vi står inför, både på hemmaplan och globalt.

Kursavgiften är mycket förmånliga 600 kronor för de som vill sova över och 300 kr för er som bara vill delta under dagarnas aktiviteter. I priset ingår mat under alla tre dagarna. Platserna är som ni förstår begränsade och först till kvarn gäller. Anmälan görs till stockholm@svenskafreds.se eller till David Hedqvist på 0762763058.

Eftersom frågan alltid brukar dyka upp avslutar vi med att understryka att kursen är utformad så att den både ska utgöra en ordentlig introduktion för nybörjare och vara utmanande för erfarna fredsaktivister.

Fred!

Fler fredsföreningar