Årsmöte 2016

januari 20, 2016  |  Aktiviteter, Årsmöten

Stockholms freds logo

Välkommen till
Stockholms Fredsförenings årsmöte 2016

Lördagen den 20 februari kl. 10:00-14:00
ABF-huset, Sveavägen 41 (Per Albin-salen)

Nu är det dags att summera året som gått. Vi ska välja en ny styrelse till Stockholms-föreningen och behandla inkomna motioner. Självfallet ska vi fika också.

Men först kommer Hans Jonsson från Följeslagarprogrammet att hålla ett föredrag för oss om sitt fredsarbete i Palestina. Hans har arbetat i tre månader som följeslagare i Betlehem, och kommer att i ord och bild berätta om sina erfarenheter därifrån. Det handlar om hur det är att leva i Betlehem under ockupationen. Hur det påverkar befolkningens dagliga liv. Det som inte tränger fram i medierna lika lätt som spektakulära sammanstötningar och attentat.

Föreläsningen börjar 10:15, och därefter börjar årsmötet 12:00 efter en kortare paus. Det går bra att delta vid bara föreläsningen eller bara årsmötet. Alltsammans äger rum den 20 februari i Per Albin-salen på ABF-huset i Stockholm, Sveavägen 41.

Missa inte denna gyllene chans att påverka din förenings arbete och lära dig mer om freds- och konfliktarbete! Föranmäl dig gärna, så att vi vet hur många bullar vi ska baka.

Föranmälan görs till stockholm@svenskafreds.se eller till Hannes Aspåker på 073-8356266. Om du är intresserad av att ytterligare engagera dig i föreningen eller kandidera till styrelsen är du också välkommen att kontakta valberedningen på valberedning@stockholmsfreds.se så snart som möjligt!

Hjärtligt välkommen önskar Stockholms Freds styrelse!

Motioner

Inga inkomna motioner.

Dagordning

Dagordning för årsmötet 2016 hittar du här.

Handlingar

Valberedningens nomineringar 2016

Verksamhetsberättelse 2015-2016

Fler fredsföreningar